skip to Main Content

INTRODUCTIE ACTIE ANTIROESTBEHANDELING

Verleng de levensduur van je auto, kom langs voor een antiroestbehandeling! Voor zowel preventieve bescherming als behandeling tegen actieve roestvorming. Wij maken gebruik van de allerbeste milieuvriendelijke antiroest producten welke op de markt beschikbaar zijn. Op natuurlijke basis, zonder oplosmiddelen, droogt niet op, verdringt vocht en sluit af voor water en zuurstof. Deze behandeling is mogelijk voor alle auto’s, maar is zeker aan te raden voor oldtimers en exclusieve auto’s.

Benieuwd of dit ook iets is voor jouw auto? Kom geheel vrijblijvend langs voor een gratis bodeminspectie! We zetten je auto dan op de brug, inspecteren de bodem en adviseren je of een antiroestbehandeling zinvol is. Als je in dezelfde actieperiode een afspraak maakt voor een antiroestbehandeling, ontvang je een professionele poetsbeurt (interieur en exterieur) t.w.v. € 225,- cadeau!

Afspraak inplannen? Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak. Wil je ons liever telefonisch spreken? Neem dan contact op via 0345-576644.

  Je gegevens  download onze

  jubileumkrant

  Speciaal voor ons 40-jarig jubileum hebben wij een krant uitgebracht.

  In deze krant vindt u persoonlijke verhalen van de vijf eigenaren: Jan sr., Marinus, Mark, Robert en Jelle. Ook de verzameling aan foto’s van de afgelopen 40 jaar en de klantverhalen spreken boekdelen.

  Back To TopCall Now Button