skip to Main Content

RIJD EEN VOLKSWAGEN BEETLE VOOR ÉÉN WEEK

Dit jaar vieren wij een drievoudig jubileum. Garage Geldermalsen bestaat 40 jaar, garage Culemborg 20 jaar en schadeherstel Geldermalsen 10 jaar. In onze jubileumkrant, die je hieronder kunt downloaden, is een kleine impressie opgenomen vanaf het prilste begin in 1980 tot op de dag van vandaag. Veel klanten hebben wij in al die jaren mogen bedienen. Ieder met een eigen verhaal. Deze verhalen horen we graag! In ruil daarvoor maak je kans om een week lang te toeren in een super toffe auto: een Volkswagen Beetle Cabriolet. Lekker toch, met een zonnetje erbij?

Wat moet je doen?
Deel jouw ervaringen van de afgelopen 40 jaar met Van Mourik. Dit kan door een ervaringsverhaal, quote of bijvoorbeeld een foto te plaatsen op Facebook of Instagram en ons te taggen in je bericht. Op Facebook is dat @autobedrijfjvanmourik en op Instagram @janvanmourikautobedrijven. Wie weet kunnen wij je straks voor een week de sleutels overhandigen van onze jubileumauto!

Geen Facebook of Instagram, maar wil je wel graag jouw ervaringen delen en kans maken op de Volkwagen Beetle voor één week? Deel jouw ervaringen dan via onderstaand formulier en dan zorgen wij dat dit gedeeld wordt op onze socials.

  Vul hier je gegevens in
  download onze

  jubileumkrant

  Speciaal voor ons 40-jarig jubileum hebben wij een krant uitgebracht.

  In deze krant vindt u persoonlijke verhalen van de vijf eigenaren: Jan sr., Marinus, Mark, Robert en Jelle. Ook de verzameling aan foto’s van de afgelopen 40 jaar en de klantverhalen spreken boekdelen.

  Back To TopCall Now Button