skip to Main Content

40% KORTING OP ELK WASPROGRAMMA & ELKE WASPAS

Van Mourik heeft uiteraard ook een wasstraat. Twee zelfs. In Culemborg en Geldermalsen. We wassen de auto’s altijd handmatig voor; daarmee wordt los vuil verwijderd en worden krassen voorkomen. De borstels zijn van superzacht materiaal en dus veilig voor de autolak. Door de meest innovatieve technieken wordt geen plekje van de auto overgeslagen. Van Mourik gebruikt de nieuwste biologische shampoos en kan daardoor milieuvriendelijker wassen! Daarnaast wordt er een waterontharder gebruikt, die ervoor zorgt dat er minder kalk in het water zit. Dit verbetert het wasresultaat én het droogresultaat aanzienlijk! Maar carwash is meer, veel meer.

Marinus: ‘Carwash hoort er gewoon bij omdat we alles in eigen huis willen hebben. We bieden reparatie en onderhoud, verkoop, schadeherstel en carwash. Een totaalpakket. Elke gerepareerde auto gaat door de carwash. Het is ook mooi voor de klantenbinding. Mensen komen even binnen, maken een praatje en zien allerlei auto’s in de showroom staan. Wassen gebeurt bij ons erg intensief. Daarin onderscheiden we ons. We willen een perfect wasresultaat. De wasstraat liep vanaf het eerste moment goed en is nu een specialiteit.’

In de actieperiode ontvang je 40 % korting op elk wasprogramma en elke waspas (tot een maximum van € 200,- per waspas). Deze actie is de hele actieperiode, die loopt van 4 juni tot en met 13 juli 2021, geldig in onze wasstraten in Geldermalsen en Culemborg. Meer informatie over onze hypermoderne wasstraten en de wasprogramma’s is te vinden op autobedrijfvanmourik.nl/wasstraat.

download onze

jubileumkrant

Speciaal voor ons 40-jarig jubileum hebben wij een krant uitgebracht.

In deze krant vindt u persoonlijke verhalen van de vijf eigenaren: Jan sr., Marinus, Mark, Robert en Jelle. Ook de verzameling aan foto’s van de afgelopen 40 jaar en de klantverhalen spreken boekdelen.

Back To TopCall Now Button