Ga naar hoofdinhoud

Ready, start, gear up!

Met onze nieuwste nazomerse actie “New Start. New Horizon. New Occasion”, nodigen we jou uit om de spanning van het autorijden te ervaren als nooit tevoren. Sta klaar om de weg op te gaan met vertrouwen, start jouw avontuur in een voertuig dat perfect bij jou past, en schakel naar een hogere versnelling van comfort, stijl en kwaliteit met één van onze drie acties.

Nazomerse actie

Voel de nazomerse energie en geef gas bij Jan van Mourik Autobedrijven! Met onze bruisende “Ready, Start, Gear Up” campagne vieren we het seizoen en bieden we jou de kans om volop te genieten van de open weg. Terwijl de dagen nog langer zijn en het weer perfect is, is het moment aangebroken om achter het stuur te stappen van een voertuig dat je hart sneller doet kloppen. Wacht niet langer! Met drie geweldige acties hebben wij jouw sleutel tot een geüpgradede rijervaring. Bekijk de acties vandaag nog en ontdek hoe Jan van Mourik Autobedrijven jouw autodromen werkelijkheid kan maken.

Bekijk de acties

50% korting op afleverpakket

Jouw rijplezier begint al bij het afleverpakket. Profiteer nu van 50% korting op ons uitgebreide afleverpakket, boordevol extra’s die zorgen voor een vlotte start met jouw nieuwe auto. Van grondige reiniging tot technische controle, wij zorgen ervoor dat jouw rit meteen soepel verloopt.

€500,- extra inruilpremie

Stap je over naar een nieuw avontuur? Jouw huidige auto heeft nu nog meer waarde! Ontvang een extra inruilpremie van €500,- bovenop de marktwaarde van jouw auto. Zo kun je met een voorsprong overstappen naar jouw volgende droomauto.

Accessoire cheque van €250,-

Personaliseer jouw rijervaring met onze accessoire cheque ter waarde van €250,-. Kies uit een scala aan accessoires die jouw auto nog comfortabeler, stijlvoller en functioneler maken. Maak jouw rit uniek en helemaal van jou.

Actievoorwaarden:
De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Deze acties zijn geldig op alle occasions van Bochane, Vakgarage BSC, Jan van Mourik en Van Voorden en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig van 01-09-2023 t/m 09-09-2023. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. Eén van de drie voordelen is van toepassing bij aankoop van een occasion.

Het autobedrijf van de toekomst is gewoon dichtbij.

Lees onze filosofie

Neem contact op over de acties!

Contact

Het autobedrijf van de toekomst is gewoon dichtbij.

Van Mourik. Goed voor elkaar.

Klanten vertellen

Ieder voertuig vertelt een uniek verhaal. Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Ontdek hun verhalen en ervaringen.

Beoordeel ons

Zoek in ons totale aanbod occasions

Zoek in ons overige aanbod occasions

Onderhoudsafspraak maken

Call Now Button