skip to Main Content

AANDACHT. SERVICE. KWALITEIT.

Van Mourik. Goed voor elkaar.

Waar weten ze álles over uw auto, zonder daar onnodig duur over te doen? En waar tellen eerlijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid net zo zwaar als vakmanschap? Bij Van Mourik. Hoogwaardige service en topkwaliteit gaan bij ons samen met een persoonlijke benadering. Benieuwd? Kom eens langs, dan ervaart u het zelf.

AANDACHT

Altijd welkom
Persoonlijk contact
Tijd voor uw vragen
Zonder poespas

SERVICE

Betrouwbare adviezen
De beste oplossingen
Eerlijke prijs
Geen verrassingen

KWALITEIT

Vakkundig onderhoud
Degelijk reparatiewerk
Totaal autoschadeherstel
Veiligheid voorop

Van Mourik autobedrijf persoonlijke aandacht

Aandacht

We vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom kiezen we er heel nadrukkelijk voor om u op een persoonlijke en eerlijke manier te helpen. Zo voorkomen we dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. ‘Doe maar gewoon’ is dan ook een uitspraak die goed bij ons past. Wie goed doet, goed ontmoet: daar geloven we in. Als wij ervoor zorgen dat u tevreden de deur uit wandelt, komt u vanzelf bij ons terug.

Van Mourik autobedrijf uitstekende service

Service

Een betrouwbaar autobedrijf dat simpelweg doet wat klanten vragen: zó laten we onszelf het beste omschrijven. Vanuit onze betrokkenheid nemen we de tijd voor uw vragen en bieden we u een uitstekende service. Of het nu gaat om advies, onderhoud of de aanschaf van een nieuwe auto: samen vinden we de beste oplossing voor u. Zonder poespas en altijd tegen een eerlijke prijs.

Van Mourik autobedrijf kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit

Het bieden van uitstekende kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid: we staan garant voor vakkundig onderhoud en degelijk reparatiewerk. Onze eigen APK-keurmeesters zien er streng op toe dat de banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen van uw auto bijdragen aan uw veiligheid in het verkeer. Bovendien zijn we gespecialiseerd in totaal autoschadeherstel, inclusief het onzichtbaar herstellen van kleine beschadigingen. Beide vestigingen zijn lid van BOVAG..

Geschiedenis van een familiebedrijf

1980 – Het begin
In 1980 begint Jan van Mourik in een schuur aan de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen met het repareren van auto’s. Autobedrijf Jan van Mourik is een feit.

1990 – Nieuwe garage
In de loop der jaren groeit de zaak, waardoor een nieuwe uitbreiding noodzakelijk is. Op hetzelfde terrein wordt daarom in 1990 een nieuwe garage gebouwd.

2000 – Vestiging Culemborg
De eerste zoons komen in de zaak werken. In 2000 wordt een nieuwe vestiging geopend in Culemborg.

2006 – Aankoop Rijnstraat
De zaak groeit gestaag en de garage in Geldermalsen begint uit zijn jasje te groeien. De werkplaats is te klein en er zijn grote parkeerproblemen. Er wordt gezocht naar een nieuwe locatie en in 2006 wordt er grond gekocht aan de Rijnstraat.

2009 – Nieuwbouw Geldermalsen
Op 1 juli 2009 wordt er een compleet nieuwe garage met showroom en carwash geopend op het nieuwe adres. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een fullservice autobedrijf met vestigingen in Geldermalsen en Culemborg, voor zowel particulieren als bedrijven.

2013 – Schadeherstel van Mourik
In maart 2013 wordt Versendaal Autoschade overgenomen. In 2018 is de naam gewijzigd in Schadeherstel van Mourik. De dienstverlening is nu helemaal compleet.

2013 – Uitbreiding Culemborg
De werkplaats in Culemborg wordt te klein. Daarom wordt de werkplaats flink uitgebreid. Een jaar later is het plaatje compleet, als er ook in Culemborg een nieuwe carwash komt.

2017 – Familiebedrijf
Inmiddels werken vier zoons in het bedrijf: Mark en Jelle in Culemborg, Marinus in Geldermalsen, en Robert bij het schadeherstelbedrijf.

2021 – Drievoudig jubileum
2021 is het jaar van het drievoudige jubileum. Garage Geldermalsen bestaat 40 jaar, garage Culemborg 20 jaar en schadeherstel Geldermalsen 10 jaar.

download onze

jubileumkrant

Speciaal voor ons 40-jarig jubileum hebben wij een krant uitgebracht.

In deze krant vindt u persoonlijke verhalen van de vijf eigenaren: Jan sr., Marinus, Mark, Robert en Jelle. Ook de verzameling aan foto’s van de afgelopen 40 jaar en de klantverhalen spreken boekdelen.

Jubileumvideo

Wij van Van Mourik houden ons vast aan de filosofie: Goed voor elkaar. Laat je meenemen in een van onze verhalen en ontdek hoe wij invulling geven aan deze filosofie. Veel kijkplezier gewenst.

Jubileumvideo

Wij van Van Mourik houden ons vast aan de filosofie: Goed voor elkaar. Laat je meenemen in een van onze verhalen en ontdek hoe wij invulling geven aan deze filosofie. Veel kijkplezier gewenst.

Onze diensten

Werkplaatsafspraak van Mourik
Schadeherstel bij van Mourik
VanMourik occasion zoeken
Back To TopCall Now Button