Elektrisch rijden


Elektrisch rijden

Van Mourik: Expert in Elektrisch Rijden.

van mourik

Expert in elektrisch rijden

Klaar voor de overstap naar elektrisch? Of u rijdt al geruisloos? Bij Van Mourik zijn we er bij elke stap die u neemt als het gaat om elektrisch rijden. Wij zijn Expert in elektrisch rijden en aangesloten bij EDGe Mobility, het keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Wat dat voor u betekent: hoogwaardige service en topkwaliteit en dat met een persoonlijke benadering!

Tesla Toolbox

En wist u dat wij toegang hebben tot de originele diagnosetester van Tesla, de Tesla Toolbox? Hiermee kunnen wij in veel gevallen zelfs op afstand de auto uitlezen wanneer deze nog bij u voor de deur staat. Uiteraard kan dit pas nadat u toestemming heeft gegeven via een verificatie-e-mail van Tesla. Op deze manier kunnen we al diagnose stellen voordat de auto is aangeboden in de werkplaats!

Batterijcapaciteit check

Bij Van Mourik kunnen we de gezondheid van de HV-batterij voor u testen! Dit doen we aan de hand van een onderzoek. Op basis van het onderzoek, enkele berekeningen en de specificaties van de fabrikant stellen we een rapport op waarin staat hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Alles over laden

Uiteraard kunt u uw auto laden tijdens een bezoek aan een van onze locaties. En wilt u meer weten over een eigen laadvoorziening, dan helpen wij u graag verder. Wij denken mee over de vele factoren die het gebruik beïnvloeden. Zakelijke kilometers en wilt u deze kosten kunnen declareren? 1-fase of 3-fase aansluiting? Load balancing? Neem contact met ons, wij adviseren aan de hand van uw wensen.

E-werkplaats

E-werkplaats

Neem eens een kijkje in onze high-tech werkplaats. U vindt er alles wat nodig is voor specialistisch onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s. Onze monteurs zijn hiervoor speciaal getraind en opgeleid en beschikken over de juiste certificaten.

Een elektrische auto heeft net als een auto met verbrandingsmotor onderhoud nodig om in topconditie te blijven, maar beschikt wel over andere onderdelen, systemen en staat bovendien onder hoge spanning. Dit vereist andere technieken, gereedschappen, specialistische kennis en een veilige aanpak.

Stel je vraag aan ons verkoopteam

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag aan ons verkoopteam

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.