Service & Onderhoud

Vakmanschap, inzicht en deskundigheid. Uw voertuig is ons volgende paradepaardje.

van mourik

Service & Onderhoud

Iedere service- of onderhoudsbeurt begint met vakmanschap. Natuurlijk zorgen onze monteurs dat uw voertuig weer helemaal up-to-date en rijklaar is. Maar ze gaan verder. Onze blik gaat bijvoorbeeld voorbij de vólgende onderhoudsbeurt: u verlaat onze garage met onbegrensde mobiele zekerheid.

Goed om te weten: onze monteurs werken met hoogwaardige Bosch-apparatuur (onze vestiging in Geldermalsen is zelfs aangesloten bij Bosch Car Service). Ook zijn we BOVAG-lid, waardoor u zeker weet dat we werken volgens de strenge BOVAG-kwaliteitseisen.

APK

Een APK moet niet alleen perfect zijn, maar liefst ook nog snel. Daarom hebben we onze APK-straat ingericht op zowel kwaliteit als snelheid. Onze APK-keurmeesters keuren uw voertuig meestal zelfs nog dezelfde dag. Tip: combineer uw APK met een grote onderhoudsbeurt, dan is de APK gratis.

Airco service

Een airco in topconditie verhoogt het comfort in uw voertuig. Dat betekent: doeltreffende koeling, zonder bijgeluiden of nare geurtjes. Tijdens onze Airco Service kijken we uw airco volledig na: van elektronica tot smering en koudemiddelen. Na de check is uw airco gegarandeerd weer ijskoud de beste.

Chiptuning

Met chiptuning verbeteren we de prestaties van de motor van uw auto. Het resultaat: u rijdt vlotter weg, de motor reageert sneller (bijvoorbeeld tijdens onverwachte manoeuvres) én u rijdt zuiniger. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis tunen we voertuigen van vrijwel alle merken en modellen..

Service

Lease

Eén deskundig adres voor het onderhoud aan uw leaseauto? Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens slim. Want onze monteurs kennen uw voertuig als geen ander. Ze weten dus precies wat er nodig is om uw voertuig in topconditie te krijgen – en te houden. Nog meer gemak: we halen en brengen uw voertuig, zodat u rustig door kunt werken.

Lease

Remmenservice

Veilig rijden betekent ook: veilig remmen. Daarom kiezen we voor Bosch-apparatuur en -onderdelen. Dit wereldmerk levert al vele jaren uiterst betrouwbare remmen en remonderdelen. En doordat onze monteurs hun vakkennis op orde hebben (en houden), weten ze exact welke nieuwe remproducten en -innovaties uw voertuig nog veiliger maken.

Remmenservice

Reparatie & onderhoud

We repareren uw voertuig niet alleen goed, maar ook snel. We hebben bijvoorbeeld 27 bruggen in onze werkplaatsen. Zo is er bijna altijd direct tijd voor uw reparatie. Goed om te weten: we zijn een universeel autobedrijf en werken dus met alle merken, waaronder alle elektrische automerken. Tip: bescherm uw oldtimer of (andere) exclusieve voertuig tegen de effecten van roest. Informeer naar onze speciale anti-roestbehandeling.

Reparatie en onderhoud

Storingsdiagnose

Vandaag de dag hebben de meeste voertuigen geavanceerde softwaresystemen, die storingen en defecten signaleren. Maar… een melding is nog geen oplossing. Onze monteurs hebben die oplossing wel. Ze lezen de software uit, stellen de juiste diagnoses en pakken de uitdaging deskundig op. Zo kunt u weer met een onbezorgd gevoel op weg.

Storingsdiagnose

Uitlijnservice

De banden zijn letterlijk de basis van uw voertuig. En juist de banden krijgen nogal wat te verduren. Stoeprandjes, drempels of een kuil in het wegdek zorgen langzaam (maar zeker) voor slijtage en oneffenheden. Onze monteurs houden uw banden in topconditie, bijvoorbeeld door ze 3D uit te lijnen. Rijgedrag, comfort en veiligheid gegarandeerd!

Uitlijnservice

Verzekering

Een goede verzekering is meer dan gunstige polisvoorwaarden. U wilt bijvoorbeeld ook de zekerheid van ‘geen gedoe’, als het erop aankomt. Daarom werken wij met Carmeleon. Uw verzekering is bijna altijd voordeliger dan uw huidige verzekering, en bovendien heeft u geen eigen risico. En moet u een beroep doen op uw verzekering? Dan nemen wij het papierwerk van u over.

Verzekering

Maak hier uw afspraak met onze werkplaats

Van harte welkom bij Jan van Mourik & Zn.! Heb je een vraag voor onze werkplaats? Neem dan contact op met jouw filiaal:

Loading …

Vakmanschap

Onze aandacht ervaar je door kleine dingen en grote gebaren. Van Mourik. Goed voor elkaar.

Stel je vraag aan ons verkoopteam

Stel je vraag

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag aan ons verkoopteam

Stel je vraag

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.