Samen onderweg naar het autobedrijf van de toekomst.

Van Mourik. Goed voor elkaar.

van mourik

Goed voor elkaar.

Afwachten en volgen? Dat laten we liever aan anderen over. Veel liever lopen we zelf voorop. Bijvoorbeeld als we het hebben over techniek, maar ook als het gaat om klanttevredenheid. Bij ons profiteert u vandaag al van de mobiliteit van morgen.

We zijn al jaren dé specialist in traditionele autotechniek. Ook zijn we zeer ervaren in hybride en elektrische mobiliteit. Verder vindt u bij ons een ruim aanbod aan voertuigen met ervaring, die klaar zijn voor nog veel meer kilometers.

Aandacht 

We willen dat u een thuisgevoel ervaart zodra u ons bezoekt. Bijvoorbeeld door meteen tijd voor u te maken als u de showroom binnenkomt. Maar ook door samen een plan te maken om uw mobiliteit te herstellen, te continueren of te verbeteren. Een eerlijk advies, open communicatie en een helder verwachtingspatroon zijn daarbij vanzelfsprekend. Zo komen we altijd tot de beste oplossing.

Expertise 

Zaken als vakkundig onderhoud en perfecte reparaties zijn voor ons de standaard. Onze (APK-) keurmeesters controleren ieder voertuig alsof het hun éigen auto, motor of camper is. Naast onderhoud en reparatie, zijn we gespecialiseerd in schadeherstel en lak- en spuitherstel. Dat maakt ons een allround specialist in schadeherstel: wat uw vraag ook is, bij ons vindt u het antwoord.

Techniek 

We doorgronden ieder voertuig en pakken elke uitdaging aan. Onze monteurs zijn de motor van ons bedrijf; in ons hart klopt een eindeloze liefde voor techniek. Die combinatie van mens en techniek komt tot leven in hightech service- en onderhoudsstations, waarin we onafhankelijk en deskundig een voorsprong nemen op de techniek van morgen.

Onze geschiedenis

1980

Het begin. In 1980 begint Jan van Mourik in een schuur aan de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen met het repareren van auto’s. Autobedrijf Jan van Mourik is een feit.

1990

Nieuwe garage. In de loop der jaren groeit de zaak, waardoor een nieuwe uitbreiding noodzakelijk is. Op hetzelfde terrein wordt daarom in 1990 een nieuwe garage gebouwd.

2000

Vestiging Culemborg. De eerste zoons komen in de zaak werken. In 2000 wordt een nieuwe vestiging geopend in Culemborg.

2006

Aankoop Rijnstraat. De zaak groeit gestaag en de garage in Geldermalsen begint uit zijn jasje te groeien. De werkplaats is te klein en er zijn grote parkeerproblemen. Er wordt gezocht naar een nieuwe locatie en in 2006 wordt er grond gekocht aan de Rijnstraat.

2009

Nieuwbouw Geldermalsen. Op 1 juli 2009 wordt er een compleet nieuwe garage met showroom en carwash geopend op het nieuwe adres. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een fullservice autobedrijf met vestigingen in Geldermalsen en Culemborg, voor zowel particulieren als bedrijven.

2013

Schadeherstel van Mourik. In maart 2013 wordt Veenendaal Autoschade overgenomen. In 2018 is de naam gewijzigd in Schadeherstel van Mourik. De dienstverlening is nu helemaal compleet.

2017

Familiebedrijf. Inmiddels werken vier zoons in het bedrijf: Mark en Jelle in Culemborg, Marinus in Geldermalsen, en Robert bij het schadeherstelbedrijf.

2021

Drievoudig jubileum. 2021 is het jaar van het drievoudige jubileum. Garage Geldermalsen bestaat 40 jaar, garage Culemborg 20 jaar en schadeherstel Geldermalsen 10 jaar.